Loading

ÄLDREFLYTT & DÖDSBO STOCKHOLM

Dagar och hela veckor efter att någon som har stått en nära har gått bort är bland de tyngsta i ens liv. Det finns mycket att ta in och ta hand om, från att sakta börja vänja sig vid den nya vardagen till att fundera kring begravningen och olika juridiska frågor. Det är helt enkelt för sörjande – och ofta också för fysiskt krävande – för en anhörig att finna krafter att gå igenom ett dödsbo.

Det är då vi kommer in med kort varsel och hjälper med att tömma och städa dödsbo i Stockholm.

Städning av dödsbo

När det kommer till dödsbostädning gäller det att ta hänsyn till de anhöriga som är involverade under en sådan känslig tid. Därför arbetar vi efter era önskemål när det kommer till denna typ av städning.

När det kommer till städning överlag är vår affärsidé att leverera kvalitetstjänster till alla som behöver någon form av städhjälp. Vi erbjuder allt du kan tänka dig inom städ – och det gör vi över hela vårt land. Dessutom finns vi tillgängliga alla tider på dygnet, alla dagar i veckan, året om.

Så när ni har hört av er återkommer vi så snart vi bara kan med svar på eventuella frågor eller en offert. Vi förstår värdet i att vara tydliga och snabba i vår service. Våra tjänster sträcker sig mellan allt från fönsterputsning till sanering och byggstädning.

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 7 dagar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!