Loading

FLYTTSTÄDNING I STOCKHOLM

Vi erbjuder professionell flyttstädning i Stockholm med erfaren personal. Oavsett om du behöver hjälp med städning av din lägenhet, villa eller kontorslokal ser vi till att du kan lämna över den med gott samvete till köparen eller den nya hyresgästen.

Flyttstädning till fast pris med besiktningsgaranti

Flyttstädningen är som sagt en mycket stor del av varje flytt, men det är också en av de uppgifter som är kopplade till en flytt som det faktiskt är lätt att undvika. Den här typen av städning måste vara mycket noggrant och fläckfritt utförd. Genom att anlita erfaren och professionell städhjälp kan man bespara sig själv mycket tid och energi som du istället kan lägga på din nya bostad.

Om man väljer att anlita professionell hjälp vid flytten vinner man flera fördelar. Dels sparar man värdefull tid. Istället för att skrubba och skura kan man lägga sina ansträngningar på att flytta in, komma i ordning och finna sig till rätta i den nya bostaden – ett projekt som naturligtvis är mycket mer lockande för den som skaffat sig ett nytt hem. Flyttstädning är också något som kan orsaka konflikter mellan den som lämnar bostaden och den som sedermera ska ta över den. Den som flyttar in i bostaden måste godkänna städningen av lägenheten vid inflytt. Anses det inte vara tillräckligt bra gjort har man rätt att klaga och kräva att det undermåliga jobbet åtgärdas, oftast på din bekostnad. Genom att anlita Longab kan man som bostadsinnehavare försäkra sig om att städningen utförs efter konstens alla regler och att man alltid har en nöjd kund-garanti på 7 dagar.

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 7 dagar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Flyttstädning inkl. Fönsterputs

Som du redan vet är det både tids- och energikrävande att flytta från en bostad till en annan. Du måste packa. Du måste bära. Och du måste se till att alla dina saker kommer fram till din nya bostad. Dessutom måste du flyttstäda ditt hem. Det tar också tid och energi.

Låt oss ta hand om flyttstädningen istället! Vi ser till att alla svåra, jobbiga och krångliga moment blir korrekt genomförda. Vi ser helt enkelt till att ditt hem blir skinande rent så att du får godkänt av värden och köparen.