Loading

Kontorsstäd Södermalm, Kungsholmen & Solna med omnejd

Kontorsstädning i hela stockholm

Få en enklare vardag – låt oss på Långa Armar ta hand om kontorsstädningen åt er! Vi erbjuder kompletta städtjänster i hela Stockholm, så som bland annat Södermalm, Kungsholmen och Solna.  Ni sätter själva ihop den städtjänst som just er arbetsplats behöver och utefter era önskemål samt behov utför vi sedan städningen. 

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift. Fyll bara i formuläret så kontaktar vi på Långa Armar dig.

Professionell kontorsstäd

Oavsett du har ett litet kontor eller ett stort kontor är det viktigt att det är rent och snyggt. Det är en faktor som spelar en viktig roll för att skapa en positiv miljö för både kunder och anställda. Städning på arbetsplatsen är också viktigt för att hålla den fri från damm och allergener – det bidrar till färre sjukskrivningar då dina medarbetare håller sig friska.

Naturligtvis är det en betungande uppgift att rengöra hela kontoret på egen hand, och även dyrt och ineffektivt eftersom du får mindre tid över till företagets huvudverksamhet. Därför är det en god idé att anlita professionella kontorsstädare som uppfyller dina krav på perfektion och även hjälper till att hålla arbetsmiljön och stämningen på topp.

Vi erbjuder kontorsstäd i Solna, Kungsholmen, Södermalm och hela Stockholm med omnejd

Vad kostar kontorsstädning?

Det är enkelt att få en prisuppgift om vad vår kontorsstädning kostar. Fyll i formuläret på denna sida med uppgifter om ytor, när du önskar få kontoret städat och skicka oss en förfrågan, så återkommer vi snart till dig med en offert.

Kompetens och effektivitet

Vi ser inget jobb som för stort eller för litet. Våra kompetenta medarbetare har stor erfarenhet av att städa kontor och andra lokaler i Stockholm, och ser till att jobbet utförs med omsorg, men utan att det tar onödigt lång tid.

Vad tjänsten ska inkludera bestämmer du själv och det finns även möjlighet att välja till saker som regelbunden fönsterputsning, golvvård och annat. Kontakta oss gärna om du undrar över något som rör kontorsstädning.

Innan vi lämnar en offert går vi tillsammans igenom lokalerna och hur företagets behov ser ut – självfallet utan kostnad. 

KONTORSSTÄD